XboxLeaders Beta Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Nike Air Force 1 Low Sale  (Read 16 times)

Jayne101

  • Newbie
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 13
    • View Profile
Nike Air Force 1 Low Sale
« on: May 29, 2021, 03:20:31 am »

Nike Air Force 1 Low Sale


Deze maand hebben we gezien hoe de Nike Air Force 1 Low Dames hun respect betuigde aan Miami, terwijl ze ook patriottisch werden. Als december ten einde loopt, zet het Swoosh-merk hun AF1 Low hot streak voort met de nieuwste drop die misschien inspiratie haalt uit een mede MLB-team in New York? Zou deze Midnight Navy en White colorway de perfecte match zijn voor die Bronx Bomber fan in je leven? We laten jou de rechter zijn.

Alle sterren, geen strepen. De nieuwste Nike Air Force 1 Low Heren is terug in een interessante Amerikaanse inspiratie voor half december in een look die beter past in de maand juli dan midden in de winter. Gebruikmakend van de Loyal Blue-tint, treft een monochroom effect het boterachtige leer en de klassieke buitenzool, terwijl witte biezen wat klasse toevoegen. Het opmerkelijke kenmerk hier is te vinden op de tong, omdat het model de gebruikelijke Nike Air Force 1 Low Sale overslaat voor een uniek wit sterrenlogo.

Deze Nike Air Force 1 Low Goedkoop is een eerbetoon aan beroemde Chinese steden zoals Sichuan, Tianjin, Shandong en Suzhou en Tianjin Yangliuqing, versierd met verschillende symbolen die volks- en cultuur vertegenwoordigen. De schoen heeft een geheel wit bovenwerk met Chinese afbeeldingen met lotusbloemblaadjes en koivissen. De look is voltooid met de traditionele branding in het Chinees die zich vertaalt naar "Naike", zoals de paren die in 2021 werden uitgebracht.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.019 seconds with 12 queries.