XboxLeaders Beta Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: köpa billiga vans skor  (Read 11 times)

Gianoloeve

  • Newbie
  • *
  • Karma: +0/-0
  • Offline Offline
  • Posts: 4
    • View Profile
köpa billiga vans skor
« on: June 05, 2021, 02:39:24 am »

När Vans grundades 1966, skulle det erbjuda skräddarsydda sneakers till alla som kom med en färgförfrågan eller tog med eget material - eftersom fabriken låg precis bredvid butiken. När Vans växte och förändrades på 70- och 80-talet började det erbjuda andra speciella utsmyckningar på deras skor som anpassat sidoväggstryck. Nu, 2021, erkänns det anpassade sidoväggsalternativet med en ny sköldpaddtryckt iteration av Old Skool. Sportiga havsskumgröna nyanser täcker duken och mocka övre - det tidigare materialet används på kvartspanelerna och kragen, den senare på den toebox,  vans dam billigt ögonblick och häl - med vita kontrastsömmar, Jazz Stripes, snören och krage som ger luftig känsla till mixen. Nedanför förvandlas Vans berömda "Off the Wall" skateboardgrafik till lekfull tecknad sköldpadda, gjord ig?ng i marinblå och placerad på ett upprepande sätt på den vita mellansulan. Efterbehandlingen levereras av en sportig blå rävrand och ett igenkännligt rött hälmärke.

Vault av Vans och Noon Goons har förenat sina krafter för en kapsel med tre underst?ll som illustrerar det klassiska Kaliforniens coola. Båda varumärkena har djupa SoCal-rötter samtidigt som de sträcker sej mellan skridskor, surf och flera andra västkustens subkulturer, så deras parning är serendipitös - och den produceras fräsch på Slip-On, Style 36 och Sk8-Hi, vardera med förhöjda material och slående utsmyckningar. Kollektionens kronjuvel är Slip-On, en snygg silhuett som är gjord i rik krossad blå sammet med en svart sula och en vit Noon Goons-träff broderad på baksidan. Till och med innersulorna är rea på vans skor otroligt detaljerade och ger Noon Goons signatur-leopardtryck. Style 36 - Vans första silhuett någonsin med den nu ikoniska Jazz-stripen - kommer i svartvitt med en stark svart ormskinnsbas, Noon Goons-skript på hälen och skarpa vita accenter på mittfoten och mellansulan.

Med tanke på att Vehicles Old Skool till sin natur är en så snygg silhuett, finns det gott om utrymme för att den ska klara av föreställas med olika färger eller konstruktioner. För att ringa på våren med ny energi har Vehicles introducerat Old Skool Tapered - en modell och har tillverkats med en reduktiv mentalitet på grund av avlägsnandet av vadderingen som traditionellt passar omkring munnen. designfärgade baslager ialla kanfas. Det finns två färgvägar inblandade i den lansering, den ena är alternativet "Marshmallow / Spectrum Blue" medan den andra har ett "Mineral Grey / Spectrum Blue" -tema. köpa billiga vans skor Den förra ser hela sin övre halva belagd i den sockerinspirerade nyansen, medan den är botten skiktet är primärt upp i en ljus vit. Den räfflande randen som sitter nära mellansulans topp är belagd med en "Spectrum Blue" utsida.

Bodega innehar börjat sitt 15-årsjubileum igenom ett nytt samarbete med Vault by Vans. Den nya kapseln är inspirerad av DIY-designen av specialdesignade varor, med Boston-baserad Bodega som omarbetar OG Style 36 LX-silhuetten, det ursprungliga namnet och formen på Old Skool. Silhuetten är klädd i en serie premiumtyger, inklusive sektioner av svart tumblat läder och buttery mocka. DIY design estetiken täcker också Vehicles klassiska Jazz stripe, och visas i klassiskt vitt på sidosidan medan den inre foten pryds med vans lowland billiga ett superhårigt brunt mockamaterial. Övriga detaljer på sneakerna inkluderar kontrasterande vita sömmar, lädersnören och en singel sköldpaddsskalögla på varje ögonblick.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.016 seconds with 13 queries.