News

SMF - Just Installed!

]converse schoenen

Meggybel · 20

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Meggybel

  • Newbie
  • *
    • Posts: 4
    • Karma: +0/-0
    • View Profile
on: October 07, 2021, 04:23:57 am
Discuss keert terug met de unieke kijk op fuente iconische Chuck Taylor All-Star '70, geïnspireerd op de klassiek varsity-jack. De shoe is verkrijgbaar in fuente kleuren 'Mars Stone/Egret' en hel 'Wolf Grey/red', en heeft een varsity-jackconstructie. Details zijn onder meer een expensive leren bovenwerk met de enorme wollen 'C'-patch op het zijpaneel. De kenmerkende Chuck Taylor All-Star-logopatch op het binnenste enkelgebied throughout een reliëf, converse schoenen dames wit ton-sur-ton leerbehandeling, terwijl een verbeterde rubberen zool de originele jaren '70-look behoudt.

Vault by simply Vans werkt deze week samen met Case Study om twee nieuwe kleurstellingen te maken van de fan-favoriete Outdated Skool-sneaker. Beide paren zijn gedecoreerd met jacquard paisley-patronen en worden deze week exclusief gelanceerd bij BoonTheShop. Fuente reeks releases van een hoogste niveau van Vault by Vans houdt wait in 2020 en verschijnt regelmatig met nieuwe seizoensreleases en hel samenwerkingsprojecten. Deze week kondigde een premium label van Vehicles hun nieuwste project aan, vans schoenen heren grijs waarbij ze samenwerken attained Zuid-Korea's Case Study voor twee speciale kleurstellingen van fuente Old Skool.

Na fuente gezamenlijke release met artiest RUBY 9100M, zet nike zijn futuristische flair voort met een nieuwe "Carbon" colorway voor de Ozrah. Debuteerde in de color ways van "Carbon/Core Black", fuente adiPRENE+ zool sneaker wordt geleverd in de kleuren grijs, paars en zwart bovenwerk van textiel dat deels is gemaakt lorrie gerecyclede materialen. adidas schoenen heren nederland Zwarte kooiachtige overlays omsluiten het silhouet over de zijwanden, aangevuld met ton-sur-ton suède op het spatbord en fuente hielen.

Salehe Bembury's debuutsamenwerking met  new balance sneakers sale dames uit Boston verraste de sneakerwereld zeker. Maar nogmaals, Salehe heeft mensen verrast sinds zijn dagen bij Payless, zich omhoog werkend naar Cole Haan, naar YEEZY, naar Versace en uiteindelijk alleen. Vanaf zijn debuut "Peace Be the Journey" 2002R-release in oktober vorig jaar tot zijn onlangs onthulde samenwerking met Crocs, is usually het duidelijk dat Salehe zijn zinnen heeft gezet op het buitenleven. Zijn volgende verbinding met Brand-new Balance is niet anders, met deze vers geteisterde Salehe Bembury x Brand-new Balance 574 "Yurt" rapid een traditionele draagbare woning voor nomadische groepen throughout de steppen van Centraal-Azië.